Viser alle 10 resultater

Bukser til mænd


Bukser i den bedste kvalitet

Vi har samlet et stort udvalg af kvalitets herre bukser i flere forskellig designs, hvor vi har skruet ned for prisen, så du altid kan finde et par herre bukser som passer til dig. Sortimentet består klassiske sorte bukser, grå bukser og performance bukser. Nogen af vores herre bukser kommer i noget design som tern. Vi har både herre bukser i regular fit og slim fit. Vi går meget op i af vores chino bukser til herre kommer i den helt rigtige kvalitet så du altid kan få det bedste.

Bukser til enhver smag

Style By Dam er klar over af folk har forskellig smag. Så derfor ligger vi også inde med forskellige style af herre bukser. Designs af grå og sort. Og ternet bukser. Mange af vores herre bukser er med stræk så du også kan bevæge dig som du har lyst til. Stræk bliver også mere og mere udbredt til bukser og personer falder også mere til den smag. Det samme gælder bukser i slim fit, det vil også kunne finde hos os.

Kvalitets bukser til mænd og god komfort

Kvalitet og pasform skal passe sammen. Så derfor har vi også kombineret det sådan af du for slidstærke herre bukser med super pasform. Vores chino bukser er testet i stræk og testet af os selv. Vi måler vores bukser vær gang vi for nye både i længden og i taljen så du ikke kan tage fejl.

Hvad er de bedste bukser til mig?

De bedste herre bukser til dig, er de bukser der matcher din stil, giver dig god komfort og som passer dig. Alle chino bukser kan du som person kombinere med en pæn skjorte eller en striktrøje. Er du til bukser med tern, sorte bukser, grå bukser. Det handler i dag, om du er til den klassiske stil eller slim fit stil.

Kvalitet og pris

Kvalitet og pris hænger mange gange sammen. Men vi har valgt af der skal være høj kvalitet men lave pris. Så derfor finder du kun kvalitet herre bukser hos Style By Dam men med priser som du kan være med på. Du finder desuden også chino bukser på udsalg så du kan også udnytte dig af det.