Forskellen på bomuldssokker og bambussokker

Forskellen på bomuldssokker og bambussokker

Forskellen på bomuldssokker og bambussokker

Skal du have nye sokker, men er du i tvivl om det skal være bambus eller bomuld? Det er nemlig ikke bare og vælge om de skal være med striber, motiver eller farver. Materialet spiller også en rolle hos mange da vi alle har forskellige fødder. 

Strømper af bomuld.

Forskellen på bomuldssokker og bambussokker

Bomuld er det mest anvendte materiale til tøj om det er strømper, T-shirts eller underbukser. Bomuld kommer fra en bomulds plante. Man tager derefter bomulden fra planten og derfra spindes til garn og tråd og bruges derefter til tekstil. 

Fordelen ved og bruge bomuld i sokker er du får en blød og slidstærk strømpe og med længere levetid. Bomuld er også længere tid om at tørre hvis dine sokker skulle gå hen og blive våde, da bomuld er lavet af et kraftigere materiale. I dag kan du både få sokker og strømper med en blanding af bomuld og andet materiale. 

Hos os finder du mange blandet varianter af sokker i bomuld, både de klassiske sorte og hvide samt farvede, stribet, motiver og billeder.  

Strømper af bambus. 

Forskellen på bomuldssokker og bambussokker

Nu kommer vi til sokker i bambus.

Verden er begyndt mere og mere og benytte bambus til fremstilling af underbukser, T-shirts, strømper og meget mere. Køber du tekstil i bambus får du et rigtig blødt materiale og åndbart stof. Bambusfiber er små tråde som væves sammen så det bliver ekstra blødt og du får op til 50% mere åndbarhed. 

 

Hvordan fremstilles bambusfiber? 

Bambusfiber er skabt via en kemisk og makanist forarbejde af bambusfiber, fordelen ved at bruge bambus er af det vokser hurtigt og kan derfor fremstilles hurtigt. Det kan vokse i områder, hvor andre sorter ikke altid kan vokse. Fordi det vokser så hurtigt frem, er det mere bæredygtigt og økologisk.  

 

Hos os kan du finde bambus ankelsokker og strømper i både sorte og hvide. Mange af vores vare er naturligvis produceret økologisk.