Viser alle 87 resultater

Strømper til til mænd
Vores sokker byder på et vælg af motiver og farver, her kan du finde strømper til alle typer af begivenheder. Vi har både tennissokker, strømper med striber og farve, sokker til de sjove aftner og strømper til dig som har diabetes.


Er du vild med de smarte og billige herrestrømper, men kunne du godt tænke dig, et par der ikke bare er sorte? så er du heldig af du både kan få de farverige og sorte billige strømper her.
Strømper passer til det meste og derfor er det et must i ens garderobe. Hos os finder du blandt andet de klassiske sorte og hvide herrestrømper. Du finder også strømper til mænd i farver og tern. Alle vores sokker og strømper er lavet i blød bomuld så du kan få den bedste kvalitet. Vi går efter og få de bedste strømper til mænd med motiver eller farver og striber.

Sokker til enhver lejlighed

Som vi har været inde på før så finder du sokker og strømper til enhver lejlighed og det er strømper til fest med diverse farver og motiver. Sportsstrømper eller bare de klassiske sorte, grå, navy og sorte. Du kan blandt vores sortiment finder pakker der inden holder 1, 6 eller 12 par strømper

Billige strømper

Vi har valgt af holde vores priser i bund fordi vi syndes ikke du skal give overpris for strømper og sokker. Derfor syndes vi af vi nu kan kalde vores strømper billige. Hvorfor snydes?
Vores billige strømper og sokker købes primær til herre, men efter tiden så kan du som dame også få de billige sokker her hos os.