Hvor længe holder billige sokker?

Hvor længe holder billige sokker?

Hvor længe holder billige sokker?

Undre du dig over hvor længe dine sokker kan holde? hvornår skal de skiftes ud? og kan du med fordel holde dig til og købe billige strømper. læs med her og se hvad du kan gøre for dine billige sokker og strømper kan holde længere.

Passer du dine fødder

Det svært og sige hvor længe dine sokker og strømper kan holde, det afhængig af hvor meget du bruger dem og vasker dem. Først kommer det an på hvordan dine fødder er og ser ud. det kendte problem som kommer i både dyre sokker og billige sokker er dine negle, klipper du dem ikke jævnligt så holder de ikke længe. hele din fod hænger sammen for af du har sokker med lang levetid.

Køb bambus i stedet for bomuld?

Vil du helst undgå af dine fødder bliver slidt op med det samme, men i stedet holder sig længe? og heller ikke betale en formue for sokker og ankelstrømper, så kender vi en løsning hvor du kan finde dem, Link – Link.

med bambussokker får du lækre, smarte og slidstærke sokker og du får muligheden for og få dem billige. udover den slidstærke materiale bambus fiberne har får du med fordel også sokker der holder længere på farven, dine fødder kan ånde bedre så du ikke skal ordne fødder hele tiden. 

Så der er med fordel mange grunde og penge og spare ved og vælge sokker og strømper i bambus

Bomuld

Bomuld sokker er stadig den mest klassiske materiale der bliver brug i sokker og ale andet tøj, men vil efterhånden blive skubbet mere og mere ud da bambus har en mere blødhed så vælger folk mere den vej. Bambus har med fordel også en kortere høste tid så der kan produceres mere. 

alt i alt skal du som person vælge lige det du vil have på til dine fødder og hvad du føler dig tilpas i. Men her har du en kort grund til måske og hoppe over til bambus