Viser alle 21 resultater

Langærmede skjorter til herre

Langærmede skjorter til mænd. Vi kan ikke komme udenom af en skjorte det er noget en mand skal og må eje. Om det er til fest, hverdag eller arbejde. En Skjorte viser den stilrene og afslappet stil frem. Om du er den den klassiske hvide skjorte eller en med farve så kan du altid kombinere dem med et par smarte jeans eller bukser.


Skjorter til mænd med muligheder

Er du en mand med muligheder og tør du? En langærmet skjorte med farver eller motiv som vil gi dig god opmærksomhed. Kombinere du en farvet skjorte, skjorte med blomster eller en stribet skjorte så vil du altid få et øjekast med på vejen. Det er sjældne af mænd tør bære sådan en type skjorte. Mulighederne er store.

Style By Dam har din langærmet skjorte

Hos Style By Dam går vi meget op din den moderigtige og bæredygtige skjorte. Vi opdatere løbene vores sortiment af langærmet skjorter så du kan finde den helt rigtige skjorte. Om du er til en skjorter i slim fit eller en regular fit kan du finde dem er. Samt vis du er til en stribet eller farvet.

Skjorter med lange ærmer til mænd

Langærmede skjorter bliver og er en sikker vinder inden for herremode. Alle mænd ejer i dag en skjorte med langeærmer. En skjorte med lange ærmer er perfekt til hverdag eller fest og viser din personlighed fra på en helt særlig måde. Her hos Style By Dam går vi meget op i og få den bedste kvalitet hjem på skjorter. Om du er til den klassiske hvide skjorte eller sorte skjorter finder du dem her. Du finder også skjorter med tern, skjorter i farver. Du finder skjorter i regular fit eller slim fit her hos os.