Viser alle 17 resultater

Shorts til herre

Hos Style By Dam finder du et godt udvalg af shorts. Vi har valgt og have lidt af det hele på lager så du kan imødekomme sommerens stråler. Find blandt andet Cargo, Denim, Chino og sweat shorts. Du finder helt sikkert et par eller 2.


Shorts i den bedste kvalitet

Shorts til mænd som gør dig klar til sommeren, eller leder du bare efter nye shorts? Bare rolig. Vi har med garanti dine nye shorts og din stil som vil passe dig. Der er ikke gået på kompromis med vores stil og kvalitet. Leder du derfor efter et par lækre shorts, er du kommet til det helt rette sted. Alle vores shorts kan du rolig vise dig frem i da vi altid har de nyeste på Market. Prisen på vores shorts er samtidig lav, at alle kan finde et par nye shorts her. Vores shorts er alle af den bedste kvalitet, og du vil derfor med garanti blive tilfreds, hvis du køber dine næste shorts hos os. Vi ligger inde med chinos shorts, Cargo shorts, denim shorts og bomulds shorts. Du finder shorts i regular fit og slim fit.

Style By Dam har forskellige typer shorts

Er du på jagt efter et par shorts, som du kan bruge til fin brug, så har vi vores stærke chinos shorts til mænd, som du kan kombinere med en skjorte eller en T-shirt. Vi har også de populære bomuldsshorts som du kan bruge til en lidt mere afslappet solrige dag derhjemme. Vælger du tværtimod vores denim shorts, får du et par denim short i stærk denim og stræk. Dem kan du kombinere med alle typer overdele skjorter, sweatshirts, hættetrøjer og T-shirts.

Cargo shorts

En kort historie om Cargo shorts, brugen og videre udvikling. Cargo bukser og Cargo shorts startet som et militært arbejdes brug da dens stærke from og syning kunne holde til meget. Cargo shorts er primært lavet til knælængde og dens afslappet fit gør dem stilren. Cargo shorts er lavet i slidstærkt stof og robuste syninger. De er i stigende grad lavet af hurtigtørrende syntetiske stof. I 1980 blev Cargo shorts markedsført til sport udøvere og fiskere. Da lommer på Cargo shorts havde en sikker lukning som gjorde af ting, blev sikre. Så alt i alt har Cargo shorts en lang årrække være meget populært og er det meget stadig.

Denim shorts

En kort historie om denim shorts Denim shorts og denim jeans har været brugt meget, og de gør stadig til arbejdes bukser da dens slidstærke og robuste styrke kan tåle meget. Minearbejder startet med og bruge denim jeans da de netop havde styrken til det. Det er blevet mere og mere udbredt og have denim shorts på privat brugt og arbejde. Denimshorts har en primære længde lige over knæet hvor arbejdes shorts gå under.

Chino shorts

Kort historie om Chino shorts. Chinos stammer fra de gamle dage hvor man undersøgte den enkle og stærke stil. Derfor brugte man chino bukser som var stilrene lige i snittet og stærke. Kan du huske gode gamle danske og udanske film? Der ser man alle gå i jakkesæt og bukser med snit og kant. Dertil kommer vi til chino shorts som fik det sammen look, pæne lige kanter og pasform. Vi har bare i dag lavet lidt om på stilen og den kender vi alle det er nemlig chino shorts i slim fit. Slim fit shorts kan få i mange design og modeller. Primær er det slim fit med stræk. Men skulle man få fat i shorts uden stræk men i slim fit ja så kan du hurtig mærke og vurdere hvad du er til. Derfor er det svært og finde et par chino shorts uden stræk i dag

Sweatshorts/bomuldsshorts

Kort historie og swatshorts og bomuldsshorts. Det er faktisk det sammen men har bare mange andre navne. Man kan kalde det hvad det er (bomulds shorts)

Det har aldrig været nemmere at shoppe tøj online

Du er ikke længere end et par enkelte klik væk fra at have fyldt dit garderobeskab op. Style By Dam har alt, hvad du behøver inden sommermånederne. Og vi har, hvad du skal bruge til at fylde kufferten.