Viser alle 42 resultater

Striktrøjer til herre

Striktrøjer til mænd er et must i en garderobe, Om det er en tynd eller tyk striktrøje, så kan du finde dem her hos Style By Dam. Vi har den tynde udgave som kaldes en pullover og som er rigtig god til de kolde aftner om sommeren, efteråret og foråret. Mangler du blot en tyk striktrøje til vintervejret finder du også dem. Mange af vores strik til mænd er blandet med 50 % uld. Du kan blandt vores trøjer finde striktrøjer med v-hals, rund-hals og halskrave samt vi ligger inde med blandet farver af strik til herre som sort, grå, navy og meget mere

-43%
-43%
-36%
-40%
-40%
-50%
-50%
-70%
Vis
Ikke på lager
-30%
-43%
-45%
-45%
-30%
-43%
-45%
-45%
-43%
-45%
-45%

Trøjer til begivenheder

Striktrøjen er et sikker hit til enhver lejlighed, eftersom den kan kombinere med alle typer tøjdele. Vi vil anbefale af du iklæder dig en striktrøje i et let og tyndt materiale. Du kan derfor stadig have en flot slimfit skjorte inden under din strik. Smid også et par flotte slimfit jeans eller bukser med stræk oven i, med dette har du stadig dine bevægelse samt din stil i orden.

Lun strik hos style by dam

Striktrøjen burde være alle mænds grundsten i en mands garderobe. Leder du efter en budgetvenlig løsning til en strik til mænd? Så kan du finde din løsning her. Vi har mange styles og vi har også billige striktrøjer til mænd. Du finder blandt andet tykke striktrøjer og tynde uld trøjer. Du kan også finde trøjer i farver og flerfarvet.

Striktrøjer og pris

I mange områder ses det af pris og kvalitet hænger sammen, men det er ikke helt rigtig. Du kan sagtens få kvalitet til billige penge uden du skal ud at gi 700kr for en strik. Vi har priser alle kan være med på og du får stadig kvaliteten med. Hos os går vi meget op i moderat prisklasse. Vi ligger inde med striktrøjer til herre i 50% uld striktrøjer til herre i bomuld. Alt sammen i topkvalitet men med priser du kan være med på. Så du kan sagtens finde en billig striktrøje til mænd her hos os og stadig få kvalitet med. Hold også øje med vores udsalg vi har tit striktrøjer på udsalg så du kan finde en ekstra billige striktrøjer til mænd.