Viser alle 115 resultater

Strømper og sokker til mænd
Køb de bedste sokker og ankelstrømper til mænd her. Strømper til mænd skal være i god kvalitet og oplevelse – det bør alle strømper være. De skal have en højkomfort, og de skal være gode ved ens fødder.


Køb de bedste strømper og sokker til mænd

Hos stylebydam.dk har vi stort udvalg af strømper og sokker til mænd samt kvalitets arbejdsstrømper. Vi dækker alle dine sokker behov arbejdsstrømper, private sokker og de festlige sokker. Vores strømper til herre er i den billige klasse da vi synes du skal have det bedste, billigste og med høj kvalitet. Sokker kan hurtig blive et kedeligt moment hvis de er gamle, forvasket og hullet. Så derfor gør noget godt for dig selv og køb lækre nye sokker og strømper husk på det er som sagt den beklædning som bruges ofte og hvor man slider mest.

Strømper med striber, motiver og farver

Hos stylebydam.dk ligger vi meget vægt i kvalitet, farver og motiver derfor finder du både ankelsokker og strømper til mænd i blandet farver til dig som er den modne type og dig som bare vil have lidt spræl til hverdagen. Striber, tern eller bare motiv det bliver mere og mere udbredt til alle slags tøjstile om det er arbejde, privat eller fest. De fleste mennesker er nok til de klassiske bomuldssokker. Sorte strømper er nemme og sortere og nemme og tag frem fra skuffen og det samme gælder hvide strømper. Men hos stylebydam.dk finder du naturligvis også strømper med striber, tern og farvede, du finder også vores nye og slidstærke arbejdes strømper til herre i sort, grå eller navy.

Bambus strømper og bambus ankelsokker

Bambus sokker til herre er på mange måder det helt nye og er blevet meget udbredt de seneste år når man snakker tekstiler. Bambusfibre har en række fordele, der gør dem særligt egnet til kropsnær beklædning for eksempel ankelsokker og strømper, bambusfibre kan absorbere 50% mere fugt end bomulds strømper derfor er det blevet et større hit. Hvorfor bambus? De er meget bløde i stoffet. De er svedabsorberne og gode mod diabetes. De holder fødderne i en god temperatur

Sokker og strømper af kvalitet

Kvalitets strømper eller sokker til alle mænd i sorte eller hvide. Her hos Style By Dam har vi et stort udvalg af kvalitets stærke sokker til mænd. Vi har de bedste herrestrømper til enhver smag med striber og farver – dette gælder både de neutrale strømper og sokker i den klassiske hvide eller sorte farve. Men hvis du synes, du mangler lidt spræl til dit outfit, har du her hos Style By Dam mulighed for at finde lige præcis de strømper og sokker, der skal til for, at du kan skille dig ud på en trendy måde nemlig de farvede med prikker eller bare de farvede. Du kan både købe herresokker enkeltvis eller i pakker med flere styks 12, 6 og 3 par

Strømper til alle lejligheder

Hos Style By Dam kan du finde strømper til alle lejligheder. Uanset, om du skal bruge bomulds strømper til dine sneakers, arbejdssko eller til dine sikkerhedssko, så kan du finde dem lige her. Vi fører nemlig mange forskellige slags strømper. Du kan finde sneakersstrømper i både ensfarvede og mønstrede udgaver, og du kan finde kraftige tennissokker og arbejdsstrømper, som kan holde til at blive brugt til lidt af hvert. Ved arbejds strømperne er der naturligvis lagt ekstra meget fokus ned i den gode og slidstærke kvalitet. Du får et par strømper, som kan holde til at blive brugt – og kan klare mange ture i vaskemaskinen samt tørretumbleren. Hvis du er mere til ankelstrømper, som er højere end sneakersstrømper, men lavere end traditionelle herrestrømper, så er du heldig. For dem kan du også finde her hos os. Og endda både med og uden mønstre. Disse strømper til herre er især lækre til de varme måneder. Hvis du derimod skal bruge vinterstrømper, så kan du finde både lækre uldsokker og uldstrømper, så du kan holde dine fødder varme, selvom det er koldt i vejret.

Vi har det hele i vores udvalg – prøv de populære bambusstrømper

Hvad enten du er mest til uld- eller sorte bomuldsstrømper til herre, så kan du finde dem her hos os. Vi fører et stort udvalg af strømper i både bomuld, uld og sågar bambus fibre. Med bomuldsstrømper er du sikker på at have friske fødder i bløde strømper, når det er varmt i vejret. Bomuld føles blødt og behageligt mod huden, som giver dig en god komfort i løbet af en lang dag. Uld kan lidt af det hele. Uld beholder sine isolerende egenskaber, selv om det bliver vådt. Og det hjælper også din hud med at regulere temperaturen. Derfor kan man faktisk sagtens gå med uldsokker om sommeren. Uld er dog mest brugt om vinteren, hvor det for alvor kommer til sin ret. Hvem ønsker sig ikke et par dejlige tykke uldsokker til gummistøvlerne eller til at holde fødderne varme, mens man hygger i sofaen? Bambus er det nye sort, når det kommer til strømper. Fordi bambus fibrene har nogle fantastiske egenskaber, som kombinerer egenskaber fra både bomuld, uld og silke. Materialet og stoffet er super behageligt, og holder dine fødder tørre og varme, selv på kolde dage. Om sommeren vil bambus strømperne være med til at regulere dine fødders temperatur, så du ikke får for varme fødder, selvom det er varmt i vejret. Vores bedste bambus strømper er bløde, tynde og virkelig rare at have på. Bambusfibre har en lang række fordele – de kan nemlig absorbere 50% mere fugt end bomulds strømper og er derfor utrolig svedabsorberende. Strømperne er derfor uden tvivl en stor anbefaling værd. Forkæl dig selv med et par – eller en du holder af.

Lav et statement med dine strømper

Buksemoden for mænd dikterer i øjeblikket bukser, der er forholdsvis korte, så det er muligt at se strømperne. Det gør det til en oplagt mulighed for at skille sig ud fra mængden med et ellers diskret stykke beklædning. Skift de hvide tennissokker ud med de bedste sokker med spræl på farver og mønstre og se, om det ikke nok skal høste nogle positive kommentarer med sig på vejen. Hvad med at hoppe i et par lækre strømper med kunstprint? Eller måske smarte gule strømper med kiwier på? Hvad kan være mere passende til en havefest eller et cocktailparty? Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan få ud af et par af vores smarte herrestrømper med print. Hos Style By Dam finder du økologiske bomulds strømper med et væld af forskellige farver og mønstre og motiver. Du kan finde alt fra hotdogs og vandmeloner til prikker og striber i sjove, flotte og kraftige farver. Du kan også finde de mere klassiske mønstre og farver, der måske gør det bedre til et jakkesæt, hvor det ikke må være for vildt, men hvor sort stadig er en tand for kedeligt.

Sorteringsproblematikken

Kender du det, at du har så utroligt mange ens strømper i vasketøjskurven, som alligevel ikke er helt ens. Det kan være til stor frustration, når du skal til at sortere alle de næsten ens strømper – og kan koste både blod, sved og tårer. Vi har løsningen. Faktisk har vi flere mulige løsninger. Du kan enten slå dig løs i vores store udvalg af farvede og mønstrede strømper. Så vil du aldrig opleve sorteringsproblematikken igen. Eller du kan købe vores sorte strømper med farvet hæl og tå. På den måde kan du have sorte strømper til jakkesættet samtidig med, at du har meget lettere ved at sortere dem, når de ligger i vasketøjskurven.

Kvalitet til en god pris

Hos Style By Dam sørger vi for, at du kan få lækre og smarte strømper i sublim kvalitet til en virkelig god pris. Vores strømper er alle produceret i materialer af høj kvalitet, så du ikke skal bekymre dig om, om dine strømper kan holde til at blive brugt. Nogle mænd slider deres strømper hurtigere end andre, men med vores strømper i sort eller hvid kan du være sikker på, at du har strømper i lang tid. Uanset hvorledes og ofte du bruger dem. Og så skulle man jo tro, at vores strømper var urimeligt dyre, for at holde så høj en kvalitet. Men det er slet ikke tilfældet. Vores bedste herrestrømper er faktisk rigtig billige. Fordi vi tror på, at det godt kan lade sig gøre at lave god kvalitet til billige penge. Og det må jo siges at være til din fordel. Hold gerne øje med vores sortiment, da der jævnligt lander spændende nyheder på webshoppen.

Hvad kan vi tilbyde af strømper?

Sorte strømper, Hvide strømper, Farvede strømper, Ternede strømper, Prikkede strømper, Sjove strømper, Bambus strømper, Arbejds strømper, Hvide tennissokker, Sorte tennisokker,